Afwerking herenhuizen

De tijd dat je na de oplevering nog flink aan de slag moest om je nieuwe huis de luxe te geven die je wilde, ligt achter je. Standaard wordt jouw nieuwe woning in Carolus namelijk voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en een volledig ingerichte keuken!

Toiletruimte

Het sanitair in de toiletruimte op de begane grond is van Duravit en in wit uitgevoerd. Het toilet met inbouwreservoir is uit de serie Me by Philippe Starck met een bijpassende softclose toiletbril. Het hoekfonteintje is uit dezelfde serie, met een wastafelkraan van Hansgrohe, type Logis.

Toilet Duravit Me by Starck
Hoekfonteintje Duravit Me by Starck
Fonteinkraan Hansgrohe Logis 100

Badkamer

Ook in de badkamer is gekozen voor sanitair van Duravit, wederom in wit. De dubbele wastafel is uit de serie Me by Philippe Starck, boven de wastafel hangen 2 spiegels van 80x60cm. De wastafelkraan is van Hansgrohe, type Logis 100. 

Heerlijk douchen kun je in de douchehoek. De vloertegels liggen op afschot, zodat het douchewater vlot wegloopt naar de Easydrain rvs douchegoot. Met de thermostatische douchekraan Ecostat S van Hansgrohe stel je de temperatuur van het water perfect in. Aan de muur komt een glijstang met douchekop uit de serie Croma Select, ook van Hansgrohe.

Standaard is in de badkamer een heerlijk ligbad voorzien, ook weer uit de serie Me by Philippe Starck van Duravit. De badkamer wordt gecompleteerd met een toilet uit dezelfde serie en een designradiator van Plieger. 

Dubbele wastafel Duravit Me by Starck
Ligbad Duravit Me by Starck
Easydrain Multi Fixt-1

Tegels

De wandtegels in toilet en badkamer zijn van het merk Procasa. De afmeting van de wandtegels is 25x33 cm en de tegels worden liggend gezet. Je hebt keuze uit 3 kleuren, in matte of glanzende uitvoering. De wand in het toilet wordt tot ca. 1.20 meter hoogte betegeld, daarboven komt spuitwerk. In de badkamer worden de tegels tot aan het plafond doorgezet.

Op de vloer in toilet en badkamer komen tegels van 30x30 cm, eveneens van Procasa. Hier kun je kiezen uit 4 kleuren.

Keuken

Keuken herenhuizen

Keukenshowroom Goergen heeft voor de herenhuizen een prachtige keuken in hoekopstelling uitgewerkt, voorzien van alle benodigde apparatuur.

Je nieuwe huis is dus helemaal klaar als je de sleutel krijgt.

  Terug naar de afwerking
  Bekijk de woningen