Afwerking hoek- en rijwoningen

De tijd dat je na de oplevering nog flink aan de slag moest om je nieuwe huis de luxe te geven die je wilde, ligt achter je. Standaard wordt jouw nieuwe woning in Carolus namelijk voorzien van prachtig sanitair en tegelwerk!

Toiletruimte

Het sanitair in de toiletruimte op de begane grond is van Duravit en in wit uitgevoerd. Het toilet met inbouwreservoir is uit de serie D-code met een bijpassende toiletbril. Het fonteintje is uit dezelfde serie van Duravit. Het fonteinkraantje is van Hansgrohe, type Logis.

Toilet Duravit D-code
Fonteintje Duravit D-code
Fonteinkraan Hansgrohe Logis

Badkamer

Ook in de badkamer is gekozen voor sanitair van Duravit, wederom in wit. De wastafel is uit de serie D-code, boven de wastafel hangt een spiegel van 80x60cm. De wastafelkraan is van Hansgrohe, type Logis 70. 

Heerlijk douchen kun je in de douchehoek. De vloertegels liggen op afschot, zodat het douchewater vlot wegloopt naar de doucheafvoer. De thermostatische douchekraan Ecostat S van Hansgrohe zorgt ervoor dat je de temperatuur van het water perfect kunt instellen. Aan de muur komt een glijstang met douchekop uit de serie Croma Select, ook van Hansgrohe.

In de standaard badkamer is geen 2e toilet opgenomen. Je kunt hier als meerwerkoptie wel voor kiezen, er is meer dan voldoende ruimte voor.

Wastafel Duravit D-code
Wastafelkraan Hansgrohe Push 70
Hansgrohe Ecostat S

Tegels

De wandtegels in toilet en badkamer zijn van het merk Procasa. De afmeting van de wandtegels is 15x20 en de tegels worden liggend gezet. Je hebt keuze uit 3 kleuren, in matte of glanzende uitvoering. De wand in het toilet wordt tot ca. 1.50 meter hoogte betegeld, daarboven komt spuitwerk. In de badkamer worden de tegels tot ca. 1.75 meter hoog gezet, ter plaatse van de douchehoek tot 2.25 meter. 

Op de vloer in toilet en badkamer komen tegels van 30x30 cm, eveneens van Procasa. Hier kun je kiezen uit 4 kleuren.

Keuken

De hoek- en rijwoningen worden opgeleverd zonder keuken.

Je kunt er echter voor kiezen om de door de keukenshowroom Nuva uitgewerkte standaard keuken als meerwerkoptie te laten plaatsen voor oplevering. Je nieuwe huis is dan helemaal klaar als je de sleutel krijgt.

Keuken hoek en rij
  Terug naar de afwerking
  Bekijk de woningen