De keuken (optioneel)

Voor de hoek- en rijwoningen in Carolus heeft Nuva Keukens de standaard keuken ontworpen. Je kunt er voor kiezen om deze als meerwerk vóór oplevering te laten plaatsten. Jouw nieuwe woning is dan bij oplevering helemaal klaar...

Jouw nieuwe keuken

In het ontwerp van Nuva Keukens is gekozen voor een keuken in hoekopstelling. De lades én deuren zijn voorzien van een 'soft close' systeem, zodat deze geruisloos sluiten.

Keuken hoek en rij

Standaard wordt de keuken uitgevoerd in hoogglans wit, maar geef je de voorkeur aan een andere kleur of afwerking dan is dat mogelijk: je kunt kiezen uit verschillende kleuren in zowel een matte als glanzende afwerking. 

Het Topline werkblad is van 32mm multiplex. Ook hier kun je kiezen uit een aantal kleuren.

Apparatuur van Etna

Alle apparatuur in jouw nieuwe keuken is van Etna, kwaliteit dus! De keuken is uitgerust met een 4-pits  gaskookplaat met geïntegreerde vonkontsteking. De rvs wandschouwkap laat kookluchtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

De koelkast heeft een inhoud van 136 liter en wordt volledig geïntegreerd in een keukenkast. Met de ingebouwde combi-magnetron, uitgevoerd in rvs, tover je de lekkerste schotels op tafel. En de afwas, die hoef je niet te doen. In de geïntegreerde vaatwasser met verstelbare bovenkorf kun je maar liefst 12 couverts kwijt!

Een vierkante rvs spoelbak met eengreepsmengkraan maakt jouw nieuwe keuken compleet.

Afzuigkap Etna
Koelkast Etna
Vaatwasser
  Meer over de woningen
  Afwerking sanitair