Je kunt alle kanten op

Vanuit nieuwbouwwijk Carolus kun je álle kanten op. Je rijdt binnen de kortste keren naar de A59 of wandelt of fietst op je gemak naar station Den Bosch Oost. Even naar de binnenstad? Dan pak je de auto of fiets en sta je binnen een kleine 10 minuten middenin het centrum. 

image alt

Met de auto

In Carolus parkeer je de auto recht voor de deur of in je eigen garage. Even erop uit? Dankzij de gunstige locatie van jouw wijk kun je in Den Bosch alle kanten op én rijd je met het grootste gemak naar de snelweg. Bovendien ligt Den Bosch zeer centraal in Nederland. Utrecht bereik je in een half uurtje en Amsterdam en Antwerpen zijn in een uur te bereiken. Ideaal!

image alt

Met het OV

Binnen 2 minuten loop je naar busstation Weidekruidlaan, vanwaar je binnen een kwartier in het centrum staat. NS Station Oost fiets je in 1 minuut, te voet ben je er in 4 minuten. Vanaf het station gaan er sprinters naar Arnhem (o.a. tussenstop in Oss en Nijmegen) en Dordrecht (o.a. tussenstop in 's-Hertogenbosch, Tilburg, Breda).

image alt

Met de fiets

Ook met de fiets kun je alle gewenste plekken goed bereiken. Binnen een minuutje sta je op station Oost en binnen een kleine tien minuten sta je in het centrum of Rosmalen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen lekker een stukje te fietsen in de stad of de natuur van De Heinis (naast de deur!) of Het Bossche Broek. 

Heb je een vraag? Contact
Wat vind je in de buurt? Bekijk voorzieningen