Jouw nieuwbouwwoning is klaar voor de toekomst

Een nieuwbouwwoning? Dat betekent een zorgeloze toekomst én kan behoorlijk schelen in de maandelijkse energielasten. Je hoeft niet na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is. Deze woningen zijn immers al zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties voor het verwarmen van je woning en het opwekken van elektriciteit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte.

image alt

Heel Nederland stapt over

In 2050 moet heel Nederland van het gas af. De komende jaren zullen gemeentes hier stapsgewijs naartoe werken. Als jouw huis aan de beurt is, krijg je te maken met flinke kosten en veel regelwerk.

Denk bijvoorbeeld aan een luchtwarmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, isolatie, HR++ glas, een inductiekookplaat en extra zuinige koel-vriescombinatie.

In de nieuwbouwwoningen van Carolus heb je al deze zorgen niet. Je bent hier volledig voorbereid op een duurzame toekomst.

image alt

Een slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen of in lease-vorm aanwezig. Alles is vakkundig geïnstalleerd en helemaal compleet. Een nieuwbouwwoning kan daarom over het algemeen hoger geprijsd dan een bestaande woning. Maar je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wél extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een slimme investering.

Jouw woning in Carolus fase 2 Deelplan 3

De woningen in Carolus fase 2 Deelplan 3 zijn dus al helemaal voorbereid op een gasloze toekomst. De woningen beschikken over de volgende duurzame technieken en installaties:

  Bekijk het laatste nieuws
  Naar het woningaanbod