Voorzieningen rondom Carolus

Wonen in een stijlvolle woning in een prachtige groene omgeving in Den Bosch met alle voorzieningen binnen handbereik. Wie droomt daar nou niet van?

image alt

Onderwijs en zorg

Heb je schoolgaande kinderen? In de omgeving vind je verschillende basisscholen, waaronder Het Palet en De Springplank. Ook middelbare scholen vind je dichtbij. Zo zijn het Ds. Pierson college, Het Jeroen Bosch College en De Bossche Vakschool goed te bereiken.

Behandeling of op bezoek in het ziekenhuis? Vanuit Carolus bereik je het Jeroen Bosch Ziekenhuis al binnen 7 minuten met de auto of fiets.

image alt

Ruime keuze aan winkels

In de buurt vind je een ruim aanbod van winkels. Zo heb je De Bossche Woonboulevard om de hoek, met onder andere de MediaMarkt, Kwantum, Swiss Sense, Trendhopper en Bruynzeel Keukens. Ook qua supermarkten en andere dagelijkse booschappen zit je goed met winkelcentrum de Rompert. Hier vind je naast de bekende supermarkten als Jumbo en Albert Heijn ook een grote diversiteit aan winkels. Denk bijvoorbeeld aan Bakker Bart, Gall & Gall en Hans Anders.

image alt

Natuur naast de deur

In de opzet van nieuwbouwwijk Carolus spelen groen en water een belangrijke rol. Vanuit jouw nieuwe huis wandel je zó De Heinis in, een uniek natuurgebied van maar liefst 28 hectare midden in de stad.

Deze prachtige omgeving nodigt uit tot het maken van een heerlijke, ontspannen boswandeling of een actief rondje joggen. Waar vind je dat nog, meteen naast de deur en zó dicht bij de binnenstad?

Hier wonen Bekijk woningen
Wat gebeurt er Bekijk de planning