Afwerking woningen in deelplan I

8 november '18

Als je op zoek bent naar een nieuw huis, dan let je ook op de afwerking van je nieuwe woning. Voor de woningen in deelplan I van Carolus bieden we een compleet pakket van mooie, kwalitatief hoogwaardige producten. In de standaard uitvoering kun je zelfs kiezen uit een aantal kleuren, dus jouw woning wordt afgewerkt naar jouw smaak! 

Sanitair en tegels

De tegels in jouw nieuwe woning zijn van het bekende merk Procasa, de kranen in toilet en badkamer van Hansgrohe. Het sanitair is van Duravit. Meer uitgebreide informatie over de afwerking van badkamer en toilet vind je hieronder:

Keuken

Voor de alle woningen in deelplan I is een compleet ingerichte keuken ontworpen, voorzien van apparatuur.

In de herenhuizen wordt de standaardkeuken vóór oplevering geplaatst, bij de hoek- en tussenwoningen kun je de keuken als meerwerkoptie laten plaatsen. 

Tussenwoningen met korting

De tussenwoningen in deelplan I worden verkocht met een aantrekkelijke korting, waardoor jouw nieuwe woning nu misschien net wél bereikbaar wordt. Wil je daarvoor in aanmerking komen, dan hebben we aanvullende informatie van je nodig. Hoe werkt dat precies, die Koopstartregeling? Je leest het hier

TIP: Wacht niet met het verzamelen van de benodigde documenten, start daar op tijd mee!

Je bekijkt ze hier De woningen van fase 2
Wat moet ik aanleveren? Tussenwoningen met Koopstart