Bouw Carolus fase 2 deelplan 1

27 juni '19

Er viel in Carolus wat te vieren op 26 juni. Toekomstige bewoners namen op deze warme, zonovergoten woensdagmiddag een kijkje bij hun woning in aanbouw, zagen dat de verdiepingsvloer geplaatst werd en maakten kennis met hun nieuwe buren. Wat een mooie dag!

 

image alt

Officieel van start

Nieuwsgierig bekeken de kopers van de 44 woningen hoe de bouw van hun nieuwe woning er al voorstaat. Daarna volgde het officiële moment. Door het plaatsen van de verdiepingsvloer werd door de toekomstige bewoners samen met de gemeente en Carolus BV het glas geheven op een voorspoedige voortgang van de bouw van in totaal 63 woningen. Samen met de koopwoningen worden ook 19 sociale huurwoningen gebouwd. Het was meteen een ideaal moment om als nieuwe buren kennis met elkaar te maken. 

Nieuw deelplan in fase 2 in voorbereiding

Carolus is een erg gewilde wijk in om te wonen en heeft zich nu al ontwikkeld tot een prachtige buurt met veel groen, water en pittoreske straatjes. Ideaal is de ligging met op fietsafstand de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch en natuurgebied de Heinis om de hoek.

Vanwege de grote interesse is deelplan 2 in voorbereiding. Dit deelplan bestaat uit 34 nieuwbouwwoningen met een verwachte start verkoop na de zomervakantie. Interesse? Meld je alvast aan bij het woningaanbod!

Bekijk de woningen
  Planning
  Woningaanbod deelplan 2