Wanneer start de verkoop?

20 november '18

De verkoop van 44 nieuwe woningen in Carolus start op dinsdag 27 november om 17.00 uur.

Je kunt aan het einde van die dag alle verkoopstukken bekijken in jouw Mijn Eigen Huis account. Denk hierbij  aan de verkooptekeningen, prijslijst, koperskeuzelijst en de technische omschrijving. Het gaat om 32 rijwoningen met KoopStart, 4 hoekwoningen en 8 herenhuizen.

27 november 2018

Datum start verkoop fase 2 Carolus

Alle verkoopstukken staan die dag in jouw Mijn Eigen Huis Account. Ook je voorkeuren voor jouw favoriete bouwnummers geef je dan via dit account door.

Geen brochure meer nodig

Omdat alle verkoopstukken van de woningen online staan en je die zelf kunt downloaden, is er geen "ouderwetse" verkoopbrochure meer. Vanuit je Mijn Eigen Huis account kun je alles over je favoriete woningtype op je gemak doornemen wanneer jou dat uitkomt. Handig hè? 

Mijn Eigen Huis account aanmaken

Als je op dinsdag 27 november je voorkeuren voor de woningen in Carolus fase 2 aan ons wilt doorgeven, heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Als je die nog niet aangemaakt hebt of je weet het niet zeker, doe dat dan nu. Dan ben je goed voorbereid. Zorg er ook voor dat je alvast het woningtype van jouw voorkeur aan je favorieten hebt toegevoegd door op het hartje bij het desbetreffende woningtype te klikken.

  Wat kosten de woningen?
  Hoe werkt zo'n online verkoop?