Datum start verkoop Carolus fase 2 deelplan II bekend

15 augustus '19

Zet alvast in je agenda! Maandag 19 augustus start de online verkoop van de 34 woningen in Carolus fase 2 deelplan II. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor de woningen in deelplan II? Dan ontvang je op maandag 19 augustus een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 19 augustus de nieuwsbrief. 

Maak nog snel een account aan

Verkoopprocedure en toewijzing

Tot en met maandag 26 augustus 17:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op dinsdag 27 augustus is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. Meer over de toewijzing zie je in stap 4 van het filmpje hieronder.

Verkoopprocedure
  Verkoopprocedure
  Woningaanbod