Definitieve prijzen fase 2 deelplan 2 zijn bekend

7 augustus '19

Heb je je zinnen gezet op een nieuwbouwwoning in Carolus, dan ben je vast benieuwd wat jouw droomwoning gaat kosten? We hebben de definitieve prijzen voor je bij het woningaanbod geplaatst.

image alt

Het nieuwe aanbod

Ben je al door de nieuwe wijk gefietst? Misschien ben je zelfs in de Honingklaverstraat of Melissestraat stil blijven staan voor een woning die jou aanspreekt of om de sfeer te proeven! In deze buurt waar deelplan I al is gerealiseerd staan namelijk vergelijkbare woningen die ook in het nieuwste deelplan komen. Spreekt het je aan? Dan wil je natuurlijk weten of deze woning binnen ju budget valt. Daarom hebben we de definitieve prijzen bij de woningen geplaatst. Welke huis past bij jou?

  • Stadswoningen vanaf € 465.000
  • Herenhuizen vanaf € 520.000
  • Halfvrijstaande villa vanaf € 640.000
  • Vrijstaand geschakelde villa € 749.000
  • Vrijstaande villa € 815.000

Bekijk de prijzen per woning

Waarom nieuwbouw?

Koop je een nieuwbouwwoning, dan kan het je behoorlijk wat schelen in de maandelijkse energielasten. De woningen in Carolus fase 2 deelplan 2 zijn met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,26 zeer energiezuinig. Dat is niet alleen goed nieuws voor je maandelijkse energielasten, maar kan ook een extra voordeel opleveren voor je hypotheek! Bij aankoop van een duurzame woning kan het bij de meeste hypotheekverstrekkers extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting opleveren. 

Bereid je voor op de start verkoop Financiële check
Welk huis past bij jou? Bekijk de woningen