Carolus en Hervensche Park - een update

30 augustus '19

Woon je in Carolus of rondom het nieuwbouwplan in Den Bosch dan wil je vast weten hoe het gaat met de voortgang van Hervensche Park en Carolus. Lees alles over de bouw, oplevering, inrichting openbaar gebied en het verkeersplan. Een update!

image alt

Carolus

De bouw van de woningen in Carolus fase 2 deelplan I is gestart in maart. Nu bijna een half jaar verder schiet al flink op! Naar verwachting kunnen de kopers vanaf april de oplevering van hun nieuwe huis verwachten. De aanleg van het openbare gebied in dit deelplan start vanaf het 1e kwartaal van 2020. De verkoop van 34 woningen in Carolus fase 2 deelplan II is op 19 augustus gestart. Op dit moment lopen de gesprekken met de optanten. Deelplan III is het laatste deelplan van fase 2 en daarvan is de prognose dat begin 2020 de 21 woningen in verkoop gaan.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Hervensche Park

De woningen van fase 1 naderen hun oplevering. In september ontvangen de kopers van de 11 (half)vrijstaande woningen de sleutel van hun nieuwe woning. De woningen van fase 2 en 3 zijn inmiddels ook allemaal verkocht. De bouw van fase 2 is in mei gestart en de verwachte oplevering zal in het 2e kwartaal van 2020 zijn. In september / oktober start de bouw van de woningen van fase 3 en daarvan is de verwachting dat in het 3e kwartaal de nieuwe bewoners de sleutel ontvangen.

Inrichting openbaar gebied

Presentatie bekijken

Op 14 augustus was een informatiebijeenkomst voor omwonenden van Carolus en Hervensche Park. Plannen en stand van zaken werden gepresenteerd en toegelicht. Download de volledige presentatie van de bijeenkomst.

Download de presentatie
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Actueel aanbod Carolus