Maak kennis met het nieuwe deelplan in Carolus

5 juli '19

Carolus fase 2 is volop in beweging! Na de succesvolle verkoop van deelplan 1 volgt naar verwachting al in augustus het 2e deelplan. De impressies zijn zo goed als klaar maar soms is het lastig voor te stellen hoe het er uit komt te zien en waar nu welk huis komt. Neem alvast een kijkje in dit nieuwe deelplan.

image alt

Jouw nieuwe huis in 's-Hertogenbosch

Stel...je bent geboren in 's-Hertogenbosch, je woont er al je hele leven en het liefst blijf je er wonen. Je huidige huis is wat klein aan het worden en extra ruimte zou wel heel prettig zijn maar nieuwbouwwoningen met tuin zijn best lastig te vinden in de stad. Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws voor je. In Carolus kan dat wel namelijk! In deelplan 2 van fase 2 in Carolus komen weer prachtige woningen met de herkenbare uitstraling als in eerdere fases van dit nieuwbouwplan.

Heb je moeite om je een voorstelling te maken hoe het er straks uit komt te zien? Fiets of loop dan eens op je gemak door de wijk waar vergelijkbare woningen al gebouwd zijn. Of 'wandel' bij het woningaanbod alvast eens door het nieuwe deelplan.

Bekijk de wijkimpressie
image alt

Verwachte start verkoop

De online verkoop van deze woningen start volgens onze planning eind augustus. Heb je belangstelling voor deelplan 2 meld je dan aan voor deze nieuwe woningen. De definitieve prijzen van de woningen volgen nog.

Ben je al ingeschreven voor eerdere deelplannen dan wil dat niet zeggen dat je automatisch belangstelling hebt voor deze nieuwe fase. Meld je daarom aan bij het woningaanbod van dit deelplan voor het geval je dat nog niet gedaan hebt. Of maak een Mijn Eigen Huis account aan, dan ben je helemaal goed voorbereid.

Bekijk het aanbod
  Online kopen
  Woningaanbod