Vind je nieuwe huis op de kavelkaart

11 juli '19

Wordt het een ideale stadswoning, een prachtig herenhuis, zo'n heerlijk ruime halfvrijstaande woning of zelfs die vrijstaande woning? Je bent er bijna aan uit welk huis jouw favoriet is in het nieuwe deelplan van Carolus fase 2. Natuurlijk wil je graag weten hoe de tuinligging is, waar je kunt parkeren of hoe ver het is naar de supermarkt, bushalte, kinderopvang of sportschool. Dat zie je allemaal op de verkavelingskaart. Waar staat jouw favoriete woning?

image alt

Woningaanbod in Carolus

De statige nieuwbouwwoningen in Carolus vormen een prachtig, nieuw wijkje bijna in het centrum van Den Bosch. De nieuwste uitbreiding bestaat uit dezelfde woningtypes die in eerdere fases gebouwd zijn. Wil je weten hoe de woningen aan de Weidkruidlaan, Kalmoesstraat of de Bernagiestraat eruit komen te zien, rijd dan eens langs de inmiddels bewoonde huizen in de wijk. Ook jij wil hier wonen!

Bekijk de woningen

Nog niet bekend met de woningen?

Is deze wijk in Den Bosch helemaal nieuw voor je en ben je enthousiast geworden over de woningen in dit nieuwe deelplan? Meld je dan bij het woningaanbod aan als belangstellende. Als de verkoop gaat starten dan ontvang je automatisch bericht.

  Nieuwbouw kopen
  Woningaanbod deelplan 2