Wonen in een watervilla met een heerlijk dakterras

19 oktober '20

Het gaat hard met de verkoop van Carolus. Wil jij in dit bijzondere stukje Den Bosch wonen? Dan zijn de prachtige watervilla's je állerlaatste kans. Ontdek nu hoe je deze gloednieuwe woning eigen maakt met een modern dakterras.

image alt

Geniet van meer buitenruimte

De watervilla's worden standaard opgeleverd met een fraai terras op de begane grond, mét uitzicht op het water. Liever meer ruimte buiten? Dan kun je ervoor kiezen de woning te verrijken met het optionele dakterras. Ontspan op je eigen loungeset en zet de barbecue vast aan... Zo kom je de zomerse dagen heerlijk door!

Een vide... of niet?

De watervilla's zijn misschien wel de meest opvallende woningen van Carolus, met hun royale ligging aan het water, hoge ramen en ruimtelijke vide. Liever geen vide? Dan kun je er ook voor kiezen om de woning zonder vide op te laten leveren. En zo zijn er nog veel meer opties om van de watervilla jouw droomvilla te maken.

Bekijk opties
image alt

Meer weten over de watervilla's?

Bekijk de watervilla's nu van binnen met een VR-tour en ontdek wat deze woningen zo bijzonder maakt. Heb je interesse om hier te wonen? Neem dan direct een optie of neem contact op met de makelaar

Bekijk VR-tour
Vragen? Neem contact op
Hier wonen Woningaanbod