Ontdek de unieke watervilla's van Carolus

12 oktober '20

Het is heerlijk wonen in Carolus. Alle woningen zijn ruim opgezet en je geniet er van alle rust, terwijl je de stad dicht in de buurt hebt. Een opvallende verschijning zijn de 4 luxe watervilla's. Neem nu een kijkje binnen!

image alt

Een ruime en lichte woonkamer

Zodra je de deur opent naar de woonkamer, word je gevangen door het licht dat van alle kanten binnen schijnt. Dankzij de hoge muren en schitterende vide geniet je van een heerlijk ruimtelijk gevoel. En wat dacht je van het bijzondere uitzicht op het water? Ga lekker op je terras zitten met een drankje en geniet!

image alt

Ga voor jouw droomkeuken

Wil je liever iets anders dan de standaarduitvoering van de keuken? Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor een donkere keuken met marmeren blad of creëer meer ruimte voor je kookkunsten met een kookeiland. Je kunt alle wensen bespreken met de kopersbegeleider

image alt

Verrijk je woning met een dakterras

De watervilla's worden standaard opgeleverd met een fraai terras op de begane grond, mét uitzicht op het water. Liever meer ruimte buiten? Dan kun je ervoor kiezen de woning te verrijken met het optionele dakterras. Ontspan op je eigen loungeset en zet de barbecue vast aan... Zo kom je de zomerse dagen heerlijk door!

Wonen in een watervilla?

Er zijn nog enkele watervilla's beschikbaar. Heb jij interesse om hier te wonen? Neem dan direct een optie op jouw favoriete woning op de pagina van het desbetreffende bouwnummer of neem contact op met de makelaar. De contactpersonen voor Carolus zijn Marc van den Berg en Rianne Leijten.

Boumij Makelaars      
Hekellaan 6                          
5211 LX 's-Hertogenbosch                   
info@boumij.nl         

Hoe het werkt Een woning kopen
Hier wonen Woningaanbod