Een blik op de impressies van Carolus Fase 2 - Deelplan III en je weet het zeker: dít wordt een prachtige plek om te wonen. Heb jij interesse in een woning? Schrijf je dan nu vrijblijvend in als belangstellende. Dit doe je door op het hartje van jouw favoriete woning te klikken en je in te schrijven voor Mijn Eigen Huis. De verkoop start op 4 juni om 17:00.

image alt

Start verkoop op 4 juni

Heb je interesse in een woning? Ga naar het woningoverzicht en klik het hartje aan bij jouw favoriete woning(en). Maak vervolgens een persoonlijk Mijn Eigen Huis account aan en je bent vrijblijvend geregistreerd als belangstellende.

In je account zie je al jouw favoriete woningen in één overzicht en krijg je gelijk toegang tot extra functies als woningen vergelijken en voorkeuren beheren. Uiteindelijk kun je zelfs je nieuwe huis helemaal online kopen! Hoe handig is dat?

Kies favoriete woningen
image alt

Vergeet je financiële check niet

Je financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Het is belangrijk dat je ons dit laat weten.

Zo upload je je financiële check
Nadat de verkoop is gestart, kun je een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële check
Mijn Eigen Huis Meld je aan
Alles over een woning kopen Ontdek meer