Stappenplan naar jouw Koopstartwoning in Carolus

  1. Meld je aan als belangstellende (als je dat nog niet gedaan hebt) voor het woningtype 'Tussenwoning met Koopstart' via de projectwebsite van Carolus. Je doet dat door op de woningpagina het woningtype te liken.

  2. Maak een persoonlijk account aan (als je dat nog niet hebt) door op de projectwebsite te klikken op het poppetje rechtsboven in de pagina. (Voor meer informatie over een account, zie 'Mijn Eigen huis' onder het kopje Service op de website.)

  3. Vraag de documenten aan die genoemd worden in het Overzicht documenten inkomenstoets, zodat je deze stukken op tijd beschikbaar hebt.

  4. Laat een financiële check uitvoeren door je hypotheekadviseur en de verklaring opstellen conform de voorbeeldbrief op de website; zie 'Financiële check' onder het kopje Service.

  5. Schrijf je in zodra de verkoop start door via je persoonlijke account de nummers door te geven van je voorkeurswoningen én:

  6. Upload daarbij de brief van de financiële check met de formulieren van de inkomenstoets in je persoonlijke account. (Maak van alle documenten samen één PDF-bestand.)

  7. Na de sluitingsdatum ontvang je bericht of er een woning aan je is toegewezen.

  8. Als er een woning aan je is toegewezen, wordt je geïnformeerd over de vervolgstappen tot de aankop van je nieuwe woning.